Over ons

SpeciaalBierVertier is ontstaan uit passie naar bieren en hun verhaal. Waar jaren terug de Westmalle en Palm de enige speciaalbieren waren die je kon vinden in een supermarkt, zijn nu hele gangpaden gevuld met de meest uiteenlopende bieren.

Een studie bedrijfskunde die ik naast mijn baan heb doorlopen eindigde met een opdracht waarin alle modules van deze opleiding terug moesten komen. Denk aan bedrijfseconomie, marketingmanagement, projectmanagement, management en organisatie etc. Ik bedacht me dat de mooiste manier om dit te doen een eigen bedrijfje starten was.

Niet veel later stond ik buiten bij de KvK en was SpeciaalBierVertier geboren. Met de boekhouding die ik zelf doe is bedrijfseconomie afgevinkt, het opzetten van de website is in een projectvorm gedaan….ook die dus afgevinkt. Promotiemateriaal werd gemaakt en klanten vergaard, marketingmanagement: CHECK! EN zo eindigde de studie met een bedrijfje dat tot op de dag van vandaag bestaat.

Wij stellen zelf bierpakketten samen en brengen deze rond in Etten-Leur. Eerder hebben we ook omliggende dorpen en steden voorzien maar dit kostte dusdanig veel tijd dat dit niet meer paste in een fulltime job en dit “hobby”-bedrijf. Mocht je nou buiten Etten-Leur wonen en graag klant willen worden, neem dan contact met ons op on te kijken of er wat valt te regelen.

Naast de bierpakketten zelf zijn we ook proeverijen gaan verzorgen voor de liefhebbers. Inmiddels hebben we op zowel bedrijfsfeesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten en uiteraard bij vriendengroepen leuke proeverijen mogen geven. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op : info@speciaalbiervertier.nl

Groet,

SpeciaalBierVertier